carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Meserii Dezvoltarea vocabularului

10,00 lei25,00 lei

Cu cartea „Meserii Dezvoltarea vocabularului” pentru copii de 3-5 ani, descoperi lumea fascinantă a meseriilor și îți dezvolți vocabularul.O carte educativă.

Meserii Dezvoltarea vocabularului

Cu cartea „Meserii Dezvoltarea vocabularului” pentru copii de 3-5 ani, descoperi lumea fascinantă a meseriilor. În lumea plină de curiozitate și descoperire a copiilor mici, fiecare zi este o aventură plină de învățare și explorare. De la primele cuvinte până la dezvoltarea vocabularului bogat și variat, fiecare experiență contribuie la creșterea lor și la dezvoltarea lor personală. În acest spirit, vă prezentăm cu bucurie Cartea „Meserii Dezvoltarea vocabularului”, o călătorie captivantă și educativă în lumea fascinantă a meseriilor, special concepută pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani.

Cu ilustrații vii și pline de culoare, această carte este un instrument ajutător pentru dezvoltarea vocabularului copiilor mici. Fiecare pagină este o invitație către explorarea diverselor meserii, de la pompieri și polițiști la medici și bucătari. Ilustrațiile detaliate și captivante îi încurajează pe cei mici să exploreze și să descopere lumea fascinantă a muncii și a oamenilor care o desfășoară.

Meserii Dezvoltarea vocabularului pentru dezvoltarea personală

Prin intermediul imaginilor și a cuvintelor asociate, copiii își îmbogățesc vocabularul și își dezvoltă capacitatea de a identifica și de a numi diverse obiecte, acțiuni și concepte legate de diferite meserii. Acest lucru este esențial pentru dezvoltarea lingvistică și pentru pregătirea lor pentru școală și pentru viață.

Pe lângă dezvoltarea vocabularului, Cartea „Meserii Dezvoltarea vocabularului” contribuie și la dezvoltarea personală a copiilor. Aceasta îi ajută să își descopere interesele și pasiunile și să își formeze percepții pozitive despre diferitele roluri și contribuțiile pe care le pot avea oamenii în societate. Prin intermediul acestei cărți, copiii învață să aprecieze munca și efortul depus de oameni în diverse domenii și să își dezvolte respectul și admirația pentru profesii variate.

Meseria preferată

De asemenea, cartea „Meserii Dezvoltarea vocabularului” stimulează și imaginația și creativitatea copiilor. Ilustrațiile vii și pline de detalii îi inspiră pe cei mici să își creeze propriile povești și scenarii, să își imagineze cum ar fi să fie pompier sau medic pentru o zi. Aceasta îi încurajează să își exploreze potențialul și să își dezvolte capacitatea de a gândi creativ și de a rezolva probleme.

Interesul pentru diferitele meserii și roluri este, de asemenea, încurajat și stimulat de către această carte. Copiii devin fascinați de diversitatea oamenilor și de munca lor și își dezvoltă dorința de a învăța mai mult despre diferitele profesii și domenii. Aceasta devine o modalitate minunată de a încuraja explorarea și descoperirea în rândul copiilor și de a le oferi o perspectivă mai largă asupra lumii și a oamenilor care o populează.

Meserii Dezvoltarea vocabularului, o carte instructivă

Cartea „Meserii Dezvoltarea vocabularului” este mult mai mult decât o simplă carte pentru copii. Este o sursă de educație, inspirație și explorare care îi ajută pe cei mici să își dezvolte vocabularul, imaginația și interesul pentru lumea fascinantă a meseriilor. Oferiți-i copilului dumneavoastră această carte și asistați la evoluția și la descoperirea lor într-o călătorie plină de cunoaștere și aventură!

Dezvoltarea vocabularului la copiii de vârste între 3 și 5 ani este un proces esențial și captivant în parcursul lor de învățare și dezvoltare. În această perioadă, copiii trec printr-o explozie de dezvoltare a limbajului, iar extinderea vocabularului lor este crucială pentru comunicare, înțelegere și succesul lor în școală și în viața de zi cu zi.

Dezvoltarea vocabularului

Un vocabular bogat deschide ușile spre o comunicare eficientă și îi ajută pe copii să își exprime nevoile, dorințele și gândurile într-un mod clar și coerent. În plus, capacitatea de a folosi cuvinte precise și variate îi ajută să-și dezvolte abilitățile sociale și relaționale, să interacționeze cu alți copii și adulți și să se integreze în diferite medii și situații sociale.

De asemenea, dezvoltarea vocabularului joacă un rol crucial în procesul de învățare și înțelegere a lumii înconjurătoare. Prin cunoașterea și folosirea cuvintelor, copiii pot identifica și descrie obiecte, persoane și situații din jurul lor, își pot construi cunoștințe și pot face conexiuni între diferite concepte și idei. Această abilitate le permite să exploreze lumea cu curiozitate și încredere și să învețe continuu din experiențele lor.

De asemenea, un vocabular dezvoltat este esențial pentru succesul școlar ulterior. În momentul în care copiii intră în mediul școlar, ei sunt expuși unor noi concepte și informații care necesită o înțelegere profundă și o comunicare eficientă. Un vocabular extins îi ajută să înțeleagă mai bine noile concepte, să urmeze instrucțiunile și să interacționeze cu colegii și profesorii într-un mod productiv.

Dimensiuni: 16 pagini inclusiv coperțile, 21 cm x 29,71 cm

Varianta

fisier pdf, carte

SKU: Meserii-62 Categorii: , Etichetă: