carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Scriem și numărăm până la 10

10,00 lei12,00 lei

Caietul de exerciții „Scriem și Numărăm până la 10„, conceput special pentru copiii de clasa pregătitoare vă descoperă universul numerelor!

Scriem și numărăm până la 10

Caietul de exerciții „Scriem și numărăm până la 10„, conceput special pentru copiii de clasa pregătitoare vă descoperă universul numerelor!  Acest caiet îi ghidează pe cei mici într-o călătorie captivantă și interactivă în lumea numerelor, oferindu-le oportunitatea de a învăța să scrie și să numere de la 1 la 10 într-un mod distractiv și eficient.

Una dintre caracteristicile distinctive ale acestui caiet este accentul pus pe practica scrierii numerelor. Fiecare pagină este dedicată scrierii corecte a numerelor, oferind copiilor spațiu generos pentru a exersa scrisul și a dobândi încredere în abilitățile lor de scriere. Linii ghidate și modele clare îi încurajează pe copii să își îmbunătățească abilitățile de scriere într-un mod structurat și eficient.

Numărare și asociere

Pe lângă exercițiile de scriere, caietul „Scriem și Numărăm până la 10” oferă și o varietate de activități de numărare și asociere. Fiecare pagină este plină de imagini captivante și provocări amuzante care îi ajută pe copii să înțeleagă conceptele numerice și să le aplice în contexte practice. Prin numărarea obiectelor și identificarea cantităților, acest caiet oferă o gamă completă de activități pentru a consolida înțelegerea numerelor până la 10.

Exercițiile sunt concepute pentru a fi interactive și captivante, încurajând copiii să se angajeze și să se distreze în timp ce învață. Fiecare activitate este concepută pentru a stimula gândirea critică și creativă, dezvoltând în același timp abilitățile de matematică ale copiilor într-un mod distractiv și interesant.

Matematica pentru primele clase de școală

Bucuria de a învăța matematica este amplificată de frumusețea caietului nostru. Ilustrațiile vii și pline de culoare atrag privirile copiilor și îi încurajează să exploreze și să descopere lumea numerică într-un mod plăcut și captivant. Fiecare pagină este concepută pentru a stârni curiozitatea și entuziasmul copiilor și pentru a le oferi o experiență de învățare plină de satisfacții și bucurii.

În concluzie, „Scriem și numărăm până la 10” este nu doar un caiet de exerciții, ci și un instrument educațional valoros care îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile de matematică într-un mod distractiv și interactiv. Cu accentul pus pe scriere și numărare, acest caiet este o resursă indispensabilă pentru copiii de clasa pregătitoare în călătoria lor de învățare matematică și de descoperire a minunatului univers numeric.

Numerele prin imagini

Fiecare pagină este o călătorie plină de culoare și imaginație, unde fiecare număr devine o aventură de neuitat. Fiecare imagine este concepută pentru a stimula imaginația și pentru a facilita înțelegerea conceptelor numerice. Cu imagini frumoase și atrăgătoare, această carte nu este doar o resursă educațională, ci și o sursă de inspirație și bucurie pentru copii. Imaginile vii și pline de viață vor stârni curiozitatea și vor încânta simțurile, oferindu-le copiilor o experiență de învățare plăcută și plină de satisfacții.

Exercițiile bogate în imagini frumoase nu numai că fac procesul de învățare mai plăcut, dar și îi ajută pe copii să asocieze conceptele matematice cu imagini relevante și memorabile. Importanța exersării în procesul de învățare este esențială pentru consolidarea abilităților matematice și pentru dezvoltarea unei înțelegeri solide a numerelor. Acest caiet este o resursă valoroasă pentru a ajuta copiii să își îmbunătățească abilitățile de scriere și numărare, pregătindu-i pentru succesul școlar.

Scriem și numărăm până la 10, caiet de exerciții

Caietul „Scriem și numărăm până la 10” este o alegere perfectă pentru părinți și educatori care doresc să ofere copiilor o bază solidă în învățarea numerelor și să îi încurajeze să descopere frumusețea matematicii într-un mod interactiv. Un caiet de exerciții potrivit este esențial pentru a-i ajuta pe copii să învețe să scrie numerele până la 10.
Dimensiuni: 12 pagini A4, inclusiv coperțile.

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte

SKU: Matematica-65 Categorie: Etichete: ,