carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Caiet de matematică, numere până la 20, în engleză

15,00 lei40,00 lei

Caiet de matematică, numere până la 20, în engleză, este o resursă educațională de mare ajutor copiilor care vor să învețe și să practice noțiuni fundamentale.

Caiet de matematică

Descoperă minunata lume a numerelor alături de caietul ”Caiet de matematică, numere până la 20”, conceput pentru cei mici să învețe și să se distreze în același timp! Cu exerciții bogate în imagini captivante și interactive, copiii vor explora universul numerelor cu bucurie și entuziasm.

Înțelegerea conceptelor matematice este esențială pentru dezvoltarea cognitivă a copiilor și pentru pregătirea lor pentru succesul școlar. Procesul de învățare a matematicii poate fi uneori dificil. De aceea, suntem încântați să vă prezentăm acest „Caiet de Matematică, Numere până la 20”, o resursă educațională captivantă și interactivă, concepută special pentru copiii din primele clase de școală.

Acest caiet oferă o abordare practică și distractivă pentru învățarea numerelor de la 1 la 20. Fiecare pagină este plină de activități variate și captivante, care stimulează gândirea, rezolvarea de probleme și dezvoltarea abilităților matematice de bază. Conceptele de numărare și comparare sunt concepute pentru a consolida înțelegerea copiilor și pentru a le oferi o bază solidă în matematică.

Exerciții cu numere

Fiecare pagină oferă activități astfel încât copiii să poată explora și să practice diferite aspecte despre numere și operații matematice. De la reprezentări vizuale ale numerelor și obiectelor până la exerciții de completare și probleme practice, acest caiet oferă o varietate de modalități de învățare, pentru a se potrivi diferitelor stiluri și ritmuri de învățare.

Aceste activități îi încurajează pe copii să își îmbunătățească abilitățile matematice, să exploreze concepte avansate și să își pună la încercare gândirea logică și creativă. În plus, fiecare pagină este proiectată în mod vizual plăcut, cu ilustrații colorate și prietenoase, care îi atrag pe copii și îi încurajează să se angajeze în activități.

Matematica pentru acasă

Un alt aspect valoros al acestui caiet este flexibilitatea sa. Este conceput pentru a fi utilizat atât în cadrul școlii, pentru activități de clasă, cât și acasă, pentru a consolida și a extinde învățarea în afară de programul școlar. Fie că este folosit ca o resursă suplimentară în sala de clasă sau ca un instrument de învățare independentă acasă, caietul oferă oportunități bogate de practică și consolidare a conceptelor matematice.

În plus, caietul este conceput pentru a fi ușor de utilizat, atât pentru copii, cât și pentru profesori și părinți. Instrucțiunile clare și concise fac ca activitățile să fie accesibile și ușor de înțeles pentru toți utilizatorii. De asemenea, este structurat într-un mod intuitiv, încurajând copiii să lucreze independent și să își monitorizeze progresul pe măsură ce avansează prin caiet.

Matematica pentru primele clase de școală

Acest „Caiet de matematică, numere până la 20” este o resursă valoroasă pentru copiii din primele clase de școală. Cu activități variate și captivante, acest caiet oferă o modalitate distractivă și eficientă de a învăța și de a consolida conceptele matematice de bază. Este o investiție valoroasă în viitorul școlar al copiilor și în dezvoltarea lor ca gânditori logici și competenți în matematică.

Fiecare pagină este o călătorie plină de culoare și imaginație, unde fiecare număr devine o aventură de neuitat. Fiecare imagine este concepută pentru a stimula imaginația și pentru a facilita înțelegerea conceptelor numerice. Cu imagini frumoase și atrăgătoare, această carte nu este doar o resursă educațională, ci și o sursă de inspirație și bucurie pentru copii. Imaginile vii și pline de viață vor stârni curiozitatea și vor încânta simțurile, oferindu-le copiilor o experiență de învățare plăcută și plină de satisfacții.

Numerele, scriere și ordonare

Pe lângă exercițiile de scriere a numerelor, copiii vor avea ocazia să se distreze cu activități de ordonare a numerelor, folosind cunoștințele dobândite și dezvoltând abilități esențiale de organizare și structurare. Aceste activități nu numai că le vor oferi copiilor o perspectivă clară asupra relațiilor numerice, dar îi vor și încuraja să gândească logic și să rezolve probleme în mod creativ.

Acest „Caiet de matematică, numere până la 20” este o alegere perfectă pentru părinți și educatori care doresc să ofere copiilor o bază solidă în învățarea numerelor și să îi încurajeze să descopere frumusețea și bucuria matematicii într-un mod interactiv și distractiv.

Dimensiuni: 90 de pagini A4, inclusiv coperțile. Acest caiet este în limba engleză.

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte

SKU: Matematica-64 Categorie: Etichete: ,