carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Unicorni de colorat volumul 1

8,00 lei21,00 lei

Cu Unicorni de Colorat volumul 1 descoperi magia unicornilor. Unicornii oferă o experiență plină de culori, mister și bucurie, reprezintă nu doar creaturi mitice, ci și prieteni fermecători și misterioși.

Cu Unicorni de colorat volumul 1 descoperi magia unicornilor

În universul fantastic al copiilor, unicornii oferă o experiență plină de culori, mister și bucurie, reprezintă nu doar creaturi mitice, ci și prieteni fermecători și misterioși. Unicorni de Colorat este mai mult decât o simplă carte de colorat – este o călătorie în lumea colorată și plină de farmec a unicornilor, unde fiecare pagină deschide uși pentru imaginația și bucuria copiilor.

Unicorni de colorat, prietenul magic al copiilor

Unicorni de colorat nu este doar o colecție de desene; este o invitație la prietenia magică a unicornilor. Fiecare pagină din Unicorni de colorat aduce cu sine un alt unicorn, gata să fie adus la viață prin culorile creative ale copiilor. Acești prieteni ai copilăriei sunt nu doar imagini de colorat, ci și însoțitori fideli în aventura creativă.

unicorni de colorat

Beneficii educaționale cu Unicorni de colorat

Dezvoltarea abilităților motorii fine: Activitatea de colorat stimulează mișcările precise ale mâinilor, îmbunătățind coordonarea mână-ochi și dezvoltând abilitățile motorii de precizie.

Explorarea culorilor și a imaginației: Cu o varietate de desene, fiecare unic în felul său, Unicorni de colorat  încurajează copiii să exploreze și să experimenteze cu culori diferite, dezvoltând în același timp imaginația.

Construirea unei relații cu unicornii: Fiecare pagină deschide porți către povestea unică a fiecărui unicorn. În Unicorni de colorat , copiii descoperă personalități și trăsături unice, dezvoltând o conexiune emoțională cu aceste creaturi mitice.

Stimularea gândirii creative: Fără constrângeri, copiii sunt liberi să-și folosească imaginația pentru a personaliza fiecare unicorn în felul lor unic, ceea ce stimulează gândirea creativă.

Unicorni de Colorat, prieteni misterioși

Fiecare copil are un prieten misterios în unicornul său. Unicorni de Colorat  prezintă nu doar desene, ci și povești fascinante despre fiecare unicorn. Copiii vor descoperi că fiecare prieten misterios are o personalitate proprie și că fiecare culoare adăugată este o expresie a prieteniei lor.

O Experiență de învățare plină de distracție: Această carte nu se rezumă doar la colorat; include și activități distractive precum puzzle-uri, ghicitori și întrebări provocatoare despre fiecare unicorn. Aceste elemente nu doar întrețin distracția, ci și susțin dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și a gândirii critice.

Cadoul ideal pentru orice ocazie: Unicorni de Colorat este mai muld decât o carte de colorat, este un cadou perfect pentru orice copil. Cu pagini pline de bucurie și povestiri pline de farmec, Unicorni de colorat oferă nu doar ore de distracție, ci și o comoară de amintiri speciale.

Instrucțiuni pentru părinți și educatori: Pentru a maximiza beneficiile acestei cărți, încurajați copiii să-și exploreze imaginația în timpul sesiunilor de colorat. Poveștiți-le despre miturile unicornilor și invitați-i să creeze propriile povești despre prietenia lor cu aceste creaturi magice. Participarea activă a adulților sporește bucuria și înțelegerea în spatele fiecărui desen unic.

Unicorni de colorat nu este doar o carte de colorat, ci o fereastră deschisă către lumea magică a unicornilor, unde bucuria și culoarea se întâlnesc. Fiecare pagină devine un loc de întâlnire cu prietenii misterioși, iar fiecare culoare adăugată este un act de prietenie. Cu Unicorni de colorat, copiii pot călători într-o lume plină de farmec, învățare și prietenie, descoperind puterea unică a unicornilor și a culorilor în propriul lor colț de imaginație.

Dimensiuni: 21,49 cm x 27,93 cm

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte 10 pagini, carte 24 pagini, carte 36 pagini, carte 50 pagini

SKU: Unicorn -10 Categorii: , Etichetă: