carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Unicorn de colorat 2

8,00 lei20,00 lei

Cu unicorn de colorat descoperi magia unicornilor. Unicornii oferă o experiență plină de mister și bucurie, sunt creaturi mitice și prieteni fermecători.

Cu „Unicorn de colorat” descoperi magia unicornilor

În universul fantastic al copiilor, unicornii oferă o experiență plină de culori, mister și bucurie, reprezintă nu doar creaturi mitice, ci și prieteni fermecători și misterioși. „Unicorn de Colorat” este mai mult decât o simplă carte de colorat – este o călătorie în lumea colorată și plină de farmec a unicornilor, unde fiecare pagină deschide uși pentru imaginația și bucuria copiilor.

Unicorn de colorat- prietenul magic al copiilor

Unicorn de Colorat” nu este doar o colecție de desene; este o invitație la prietenia magică a unicornilor. Fiecare pagină din Unicorn de colorat aduce cu sine un alt unicorn, gata să fie adus la viață prin culorile creative ale copiilor. Acești prieteni ai copilăriei sunt nu doar imagini de colorat, ci și însoțitori fideli în aventura creativă.

unicorni de desenat

Beneficii educaționale cu Unicorn de colorat

Dezvoltarea abilităților motorii fine: Activitatea de colorat stimulează mișcările precise ale mâinilor, îmbunătățind coordonarea mână-ochi și dezvoltând abilitățile motorii de precizie.
Explorarea culorilor și a imaginației: Cu o varietate de desene, fiecare unic în felul său, Unicorn de colorat încurajează copiii să exploreze și să experimenteze cu culori diferite, dezvoltând în același timp imaginația.
Construirea unei relații cu unicornii: Fiecare pagină deschide porți către povestea unică a fiecărui unicorn. În Unicorn de colorat, copiii descoperă personalități și trăsături unice, dezvoltând o conexiune emoțională cu aceste creaturi mitice.

Stimularea gândirii creative: Fără constrângeri, copiii sunt liberi să-și folosească imaginația pentru a personaliza fiecare unicorn în felul lor unic, ceea ce stimulează gândirea creativă.

Unicorn de Colorat, prieten misterios

Fiecare copil are un prieten misterios în unicornul său. „Unicorn de Colorat” prezintă nu doar desene, ci și povești fascinante despre fiecare unicorn. Copiii vor descoperi că fiecare prieten misterios are o personalitate proprie și că fiecare culoare adăugată este o expresie a prieteniei lor.

O experiență de învățare plină de distracție: Această carte nu se rezumă doar la colorat; include și activități distractive precum puzzle-uri, ghicitori și întrebări provocatoare despre fiecare unicorn. Aceste elemente nu doar întrețin distracția, ci și susțin dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și a gândirii critice.

Cadoul ideal pentru orice ocazie:Unicorn de colorat” este mai muld decât o carte de colorat, este un cadou perfect pentru orice copil. Cu pagini pline de bucurie și povestiri pline de farmec, Unicorn de colorat oferă nu doar ore de distracție, ci și o comoară de amintiri speciale.

Instrucțiuni pentru părinți și educatori: Pentru a maximiza beneficiile acestei cărți, încurajați copiii să-și exploreze imaginația în timpul sesiunilor de colorat. Poveștiți-le despre miturile unicornilor și invitați-i să creeze propriile povești despre prietenia lor cu aceste creaturi magice. Participarea activă a adulților sporește bucuria și înțelegerea în spatele fiecărui desen unic.

Unicorn de colorat” nu este doar o carte de colorat, ci o fereastră deschisă către lumea magică a unicornilor, unde bucuria și culoarea se întâlnesc. Fiecare pagină devine un loc de întâlnire cu prietenii misterioși, iar fiecare culoare adăugată este un act de prietenie. Cu Unicorn de Colorat, copiii pot călători într-o lume plină de farmec, învățare și prietenie, descoperind puterea unică a unicornilor și a culorilor în propriul lor colț de imaginație.

Foi de colorat, utile pentru dezvoltarea personală

Pe lângă aspectele educative, coloratul poate fi și o modalitate excelentă pentru copii de a-și exprima emoțiile și de a-și construi încrederea în sine. Ele le oferă libertatea de a alege culorile și de a crea propriile lor opere de artă, ceea ce le conferă un sentiment de realizare și satisfacție. Așadar, cărțile de colorat nu sunt doar o activitate recreativă, ci și un instrument valoros pentru dezvoltarea copiilor într-un mod holistic și echilibrat.

Importanța educativă a activităților cu fișe de colorat este incontestabilă. Ele nu doar încântă și distrează, ci și îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile, să-și exprime creativitatea și să-și construiască o bază solidă pentru învățare și dezvoltare pe termen lung. Așadar, nu ezitați să oferiți copiilor voștri o carte de colorat și să îi inspirați să exploreze și să creeze în lumea lor colorată!

Dimensiuni: A4, 29,7 cm x 21 cm

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte 12 pagini, carte 24 pagini, carte 36 pagini, carte 48 pagini

SKU: Unicorn -46 Categorii: , Etichetă: