carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Unde trăiesc animalele ?

8,00 lei25,00 lei

Unde trăiesc animalele ? Pornește într-o aventură educațională în care învățarea și creativitatea prind viață (vârstele 4-8)!

Unde trăiesc animalele ?

Pornește într-o aventură educațională cu „Unde trăiesc animalele ?” – în care învățarea și creativitatea prind viață (vârstele 4-8)!

Explorați minunile regnului animal cu cartea de colorat captivantă „Unde trăiesc animalele ?”. Creată pentru mințile curioase cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, această carte de colorat încântătoare conține 47 de pagini de ilustrații uimitoare care prezintă diverse animale în habitatele lor naturale – de la păduri luxuriante și oceane vaste până la deșerturi, pajiști și nu numai.

Explorare educațională: cufundați-vă copilul într-o călătorie educațională în timp ce descoperă diverse habitate animale. Fiecare pagină este o fereastră către un ecosistem diferit, oferind o oportunitate de a afla despre animalele care o numesc acasă și despre caracteristicile unice ale mediului lor.

Unde trăiesc animalele ? pentru dezvoltare personală

Aprindeți imaginația copilului dvs. cu 50 de pagini de colorat complicate. De la adâncurile oceanului până la vârfurile copacilor unei păduri, fiecare ilustrație surprinde esența diferitelor habitate, făcând învățarea o experiență plăcută și creativă.

Colilul colorează și învață: pe măsură ce copilul colorează fiecare pagină, el absoarbe informații valoroase despre animale și ecosisteme. Această abordare interactivă a învățării încurajează curiozitatea și o înțelegere mai profundă a lumii naturale.

Habitate diverse : De la viața solicitantă a unei păduri tropicale până la liniștea unui apus de soare în deșert, această carte de colorat prezintă copiilor o varietate de habitate. Este o sărbătoare vizuală care le lărgește cunoștințele și aprecierea pentru bogata planeta noastră bogată.

O carte captivantă și adecvată vârstei: concepută pentru copii de vârste de la 4 la 8 ani, care învață, cartea de colorat atinge echilibrul perfect între detalii și simplitate, asigurând o experiență captivantă.

Unde trăiesc animalele ?” nu este doar o aventură de colorat; este o poartă către explorare, învățare și creativitate. Transformă timpul de colorat într-o oportunitate pentru copil de a se conecta cu natura și de a-și extinde înțelegerea asupra lumii din jurul său.

Pe lângă aspectele educative, coloratul poate fi și o modalitate excelentă pentru copii de a-și exprima emoțiile și de a-și construi încrederea în sine. Ele le oferă libertatea de a alege culorile și de a crea propriile lor opere de artă, ceea ce le conferă un sentiment de realizare și satisfacție. Așadar, cărțile de colorat nu sunt doar o activitate recreativă, ci și un instrument valoros pentru dezvoltarea copiilor într-un mod holistic și echilibrat.

Importanța educativă a activităților cu foi de colorat este incontestabilă. Ele nu doar încântă și distrează, ci și îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile, să-și exprime creativitatea și să-și construiască o bază solidă pentru învățare și dezvoltare pe termen lung. Așadar, nu ezitați să oferiți copiilor voștri o carte de colorat și să îi inspirați să exploreze și să creeze în lumea lor colorată!

Comandați astăzi „Unde trăiesc animalele ?” și începe azi călătoria plină de culoare în lumea sălbatică a animalelor și a habitatelor!

Dimensiuni: 29,7 cm x 21 cm

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte 12 pagini, carte 24 pagini, carte 36 pagini, carte 60 pagini

SKU: Animale-25 Categorii: , Etichetă: