carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Printesă de colorat 3

12,00 lei25,00 lei

Cartea Printesă de colorat descoperă magia și farmecul lumii printeselor, este perfectă pentru activități pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani

Printesă de colorat

Cartea Printesă de colorat descoperă magia și farmecul din lumea printeselor, este perfectă pentru activități pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Această carte de colorat cu printese fumoase îi va purta pe cei mici într-o călătorie plină de imaginație și creativitate în regatul printeselor, unde vor avea ocazia să coloreze și să aducă la viață cele mai îndrăgite personaje ale poveștilor de basm.

Printesele sunt unele dintre cele mai populare și îndrăgite personaje din lumea copiilor, iar această carte de colorat le aduce în prim plan într-un mod captivant și interactiv. Fiecare pagină are un desen cu printesă din poveștile preferate ale copiilor, precum Cenușăreasa, Alba ca Zăpada și multe altele.

Una dintre caracteristicile distinctive ale acestei cărți este varietatea bogată de imagini. Cartea Printesă de colorat îi încurajează pe cei mici să își folosească imaginația și creativitatea pentru a da viață propriilor lor interpretări de povesti cu printese și a lumii lor fermecate.

Dezvoltarea copiilor prin colorat

Pe lângă stimularea creativității, cartea  de colorat Prințesă de colorat oferă și oportunități de dezvoltare a abilităților motorii fine. În timp ce colorează imaginile detaliate, copiii își exersează mânuirea creioanelor și a pensulelor, îmbunătățindu-și coordonarea ochi-mână și precizia mișcărilor lor.

Un alt avantaj al unei cărți de colorat este natura relaxantă și terapeutică oferită de o activitate de colorat. Coloratul acestor frumoase desene cu printese îi ajută pe copii să se concentreze și să se relaxeze, oferindu-le o pauză bine-meritată de la agitația vieții de zi cu zi. De asemenea, activitatea de colorat este o modalitate minunată de a-i încuraja pe copii să-și exprime emoțiile și să-și dezvolte abilitățile de gestionare a stresului.

Printesă de colorat și povești

Mai mult, cartea Printesă de colorat poate fi și o sursă de inspirație pentru poveștile și jocurile de rol ale copiilor. În timp ce colorează imaginile, aceștia pot inventa propriile povești și aventuri pentru printesele lor preferate, folosindu-și imaginația și creativitatea pentru a crea lumi noi și fascinante.

Pentru părinți și educatori, cartea Printesă de colorat este o resursă valoroasă pentru a stimula dezvoltarea copiilor și pentru a le oferi o experiență de învățare distractivă și interactivă. Colaborarea la aceste activități îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile artistice și motorii, precum și să-și îmbunătățească concentrarea și atenția la detalii.

Printesă de colorat, Foi de colorat

Pe lângă aspectele educative, coloratul poate fi și o modalitate excelentă pentru copii de a-și exprima emoțiile și de a-și construi încrederea în sine. Ele le oferă libertatea de a alege culorile și de a crea propriile lor opere de artă, ceea ce le conferă un sentiment de realizare și satisfacție. Așadar, cărțile de colorat nu sunt doar o activitate recreativă, ci și un instrument valoros pentru dezvoltarea copiilor într-un mod holistic și echilibrat.

Importanța educativă a activităților cu foi de colorat este incontestabilă. Foile de colorat din Prințesă de colorat nu doar încântă și distrează, ci îi și ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile, să-și exprime creativitatea și să-și construiască o bază solidă pentru învățare și dezvoltare pe termen lung. Așadar, nu ezitați să oferiți copiilor voștri o carte de colorat și să îi inspirați să exploreze și să creeze în lumea lor colorată!

Această carte de colorat pentru printese este nu doar o sursă de distracție și divertisment, ci și o modalitate eficientă de a stimula dezvoltarea copiilor într-un mod pozitiv și constructiv. Cu imagini frumoase și detaliate, această carte de colorat este o alegere perfectă pentru orice copil pasionat de lumea fermecată a printeselor și a poveștilor de basm.

Dimensiuni: 20,99 cm x 27,17 cm,52 de pagini inclusiv coperțile

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte

SKU: Printese-83 Categorii: , Etichetă: