carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Pisici de colorat 3

10,00 lei25,00 lei

Cartea Pisici de colorat, special concepută pentru copiii cu vârste între 3 și 7 ani, este un univers plin de pisici adorabile și scenarii pline de fantezie.

Pisici de colorat

Cu cartea Pisici de colorat special concepută pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, micuții vor păși într-un univers plin de pisici adorabile și scenarii pline de fantezie.

Bine ați venit în lumea fermecată a pisicilor, unde aventurile sunt nelimitate și culoarea dă viață imaginilor!

Pisicile sunt unele dintre cele mai iubite animale de companie ale copiilor și această carte de colorat le aduce în prim plan într-un mod captivant și interactiv. Fiecare pagină din Pisici de colorat este plină de ilustrații frumoase și detaliate ale pisicilor în diferite ipostaze și peisaje, oferind copiilor oportunitatea de a-și folosi imaginația și creativitatea pentru a da viață acestor imagini fermecătoare.

Pisici de colorat, imagini diversificate

Una dintre caracteristicile distinctive ale acestei cărți este diversitatea bogată a imaginilor. De la pisici adormite și jucăușe până la pisici aventuroase și elegante, copiii vor avea o mulțime de opțiuni de colorat și de explorat. Această varietate îi încurajează pe cei mici să-și dezvolte abilitățile artistice și să-și exprime individualitatea într-un mod creativ și distractiv.

Pe lângă stimularea creativității, cartea Pisici de colorat oferă și oportunități de dezvoltare a abilităților motorii fine. În timp ce colorează imaginile detaliate, copiii își exersează mânuirea creioanelor și a pensulelor, îmbunătățindu-și coordonarea ochi-mână și precizia mișcărilor lor. Coloratul nu numai că este distractiv, dar și ajută la dezvoltarea abilităților necesare pentru a scrie și a desena în viitor.

Pisici de colorat, sursă de inspirație

Mai mult decât atât, cartea Pisici de colorat poate fi și o sursă de inspirație pentru povești și jocuri de rol. În timp ce colorează imaginile, copiii pot inventa povești despre pisici aventuroase și pline de viață, folosindu-și imaginația pentru a crea lumi noi și fascinante. Aceste activități nu numai că îi încurajează pe copii să-și dezvolte abilitățile de narare și de creativitate, dar și să se bucure de ore întregi de distracție și joc imaginativ.

Pentru părinți și educatori, această carte de colorat este o resursă valoroasă pentru a stimula dezvoltarea copiilor într-un mod pozitiv și constructiv. Colaborarea la aceste activități îi ajută pe copii să-și îmbunătățească concentrarea și atenția la detalii, precum și abilitățile lor artistice și motorii. De asemenea, coloratul îi poate ajuta pe copii să se relaxeze și să se elibereze de stresul zilnic, oferindu-le o pauză bine-meritată de la agitația vieții cotidiene.

Cărți de colorat, importanță educativă !

carte de colorat nu este doar o simplă activitate de divertisment pentru copii, ci și o unealtă educațională valoroasă, care îi ajută să își dezvolte abilitățile și creativitatea într-un mod distractiv și interactiv. În lumea agitată de astăzi, în care tehnologia ocupă un loc din ce în ce mai mare în viața noastră, o carte de colorat reprezintă o modalitate minunată de a aduce copiii înapoi la procesul simplu, dar fundamental, al exprimării creative și al explorării lumii lor interioare.

Foi de colorat, utile pentru dezvoltarea personală

Pe lângă aspectele educative, coloratul poate fi și o modalitate excelentă pentru copii de a-și exprima emoțiile și de a-și construi încrederea în sine. Ele le oferă libertatea de a alege culorile și de a crea propriile lor opere de artă, ceea ce le conferă un sentiment de realizare și satisfacție. Așadar, cărțile de colorat nu sunt doar o activitate recreativă, ci și un instrument valoros pentru dezvoltarea copiilor într-un mod holistic și echilibrat.

Importanța educativă a activităților cu foi de colorat este incontestabilă. Ele nu doar încântă și distrează, ci și îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile, să-și exprime creativitatea și să-și construiască o bază solidă pentru învățare și dezvoltare pe termen lung. Așadar, nu ezitați să oferiți copiilor voștri cartea de colorat Pisici de colorat și să îi inspirați să exploreze și să creeze în lumea lor colorată! Cu ilustrații frumoase și variate, această carte de colorat este o alegere perfectă pentru orice copil pasionat de lumea pisicilor și de activitățile creative.

Dimensiuni: 18,49 cm x 23,89 cm. 42 de pagini, inclusiv copertile

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte

SKU: Animale-75 Categorii: , Etichetă: