carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Mașină de colorat 4

8,00 lei16,00 lei

Mașină de colorat: descoperă bucuria bolorării cu această carte de colorat pentru copii de 3-5 ani. O mașină de colorat este o jucărie îndrăgită și fascinantă.

Mașină de colorat

Mașină de colorat: descoperă bucuria bolorării cu această carte de colorat pentru copii de 3-5 ani. O mașină de colorat este o jucărie îndrăgită și fascinantă.
În universul minunat al copilăriei, mașinuțele sunt printre cele mai îndrăgite și fascinante jucării. Cu viteza lor rapidă și formele captivante, aceste mijloace de transport devin deseori subiectul aventurilor și viselor celor mici. Inspirată de această pasiune pentru mașini și de dorința de a încuraja creativitatea și dezvoltarea copiilor, vă prezentăm cu mândrie cartea de colorat „mașină de colorat” – o sursă inepuizabilă de distracție și învățare pentru cei mici!

avioane de colorat

Cu ilustrații captivante, această carte este un tărâm magic pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani, unde pot explora lumea uimitoare a mașinilor prin culori și imaginație. Această carte îi va încânta și îi va inspira pe cei mici să-și dezvolte abilitățile artistice și să-și exploreze creativitatea.

Mașină de colorat, rolul său educativ

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale acestei cărți este rolul educativ. Coloratul nu este doar o activitate distractivă pentru copii, ci are și numeroase beneficii educaționale. Pe măsură ce își aleg culorile și își completează imaginile, copiii își dezvoltă coordonarea mână-ochi, învață să recunoască și să identifice culorile, își îmbunătățesc abilitățile motorii fine și își sporesc concentrarea și atenția. Astfel, această carte nu numai că îi încântă pe cei mici, dar îi și ajută în procesul de învățare și dezvoltare.

Prin intermediul unui desen cu o mașină de colorat, copiii pot explora nu numai universul mașinilor, ci și concepte precum forme, dimensiuni și proporții. Activitatea de colorat îi încurajează să își folosească imaginația și să își creeze propriile povești și aventuri. De la curse pline de adrenalină la misiuni de salvare eroice și explorări prin peisaje nemaivăzute, fiecare pagină este o invitație către o nouă călătorie fantastică.

O mașină de colorat pentru dezvoltare personală

Mai mult decât atât, coloratul poate fi și un mod minunat de a-și exprima emoțiile și de a-și dezvolta încrederea în sine. Pe măsură ce copiii își completează imaginile și sunt mândri de creațiile lor, ei învață să aprecieze propria lor capacitate creativă și să fie siguri pe ei înșiși în fața provocărilor.

Cartea de colorat „Mașină de colorat” este, de asemenea, o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate alături de cei mici. Părinții și bunicii pot folosi această carte ca pe o modalitate de a se conecta mai profund cu copiii lor, să împărtășească momente pline de bucurie și să creeze amintiri prețioase împreună.

O carte de coloratMașină de colorat” este mult mai mult decât un simplu produs de divertisment pentru copii. Este o resursă valoroasă care îi încurajează pe cei mici să exploreze, să învețe și să creeze într-un mod distractiv și captivant. Prin intermediul acestei cărți de colorat, mașinile devin nu doar obiecte de admirat, ci și surse de inspirație și aventură. Oferiți-i copilului dumneavoastră cartea Mașină de colorat și vedeți cum își dezvoltă aripi imaginare și pornesc într-o călătorie plină de culoare și fantezie!

O mașină de colorat pentru iubitorii de mașinuțe

Iubirea copiilor de 3-5 ani pentru mașinuțe este adorabilă și contagioasă. Aceste mici vehicule devin vitezele lor de vis, simboluri ale aventurii și explorării. Copiii le iubesc pentru că le oferă ocazia să călătorească în imaginația lor, să simtă libertatea și să-și manifeste creativitatea. Mașinuțele devin parteneri de joacă de neînlocuit, fie că sunt transformate în eroi de curse pe pistă sau în mijloace de transport pentru păpuși. Iubirea lor pentru mașinuțe este o călătorie fascinantă de descoperire și bucurie, alimentând pasiunea lor pentru lumea motorizată.

Dimensiuni: 27,94 cm x 21,6 cm

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte 12 pagini, carte 24 pagini, carte 36 pagini, carte 50 pagini

SKU: Transport-57 Categorii: , Etichetă: