carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Iepuras de colorat 4

8,00 lei21,00 lei

Iepuraș de colorat este o carte de colorat, una din resursele atemporale și captivante care aduc copiilor bucurie și învățare, într-o lume în continuă mișcare.

Iepuras de colorat

Iepuraș de colorat este o carte de colorat, una din resursele atemporale și captivante care aduc copiilor bucurie și învățare, într-o lume în continuă mișcare, unde tehnologia domină adesea spațiul de joacă al copiilor. Această carte nu este doar o simplă colecție de imagini de colorat; este o aventură educativă și plină de distracție, creată pentru a dezvălui tainele și bogățiile colorate ale lumii noastre.

Deschide poarta către imaginație și cunoaștere

Iepuraș de colorat  nu este doar o carte de colorat, ci despre explorarea unui univers magic plin de povești, activități interactive și învățare distractivă. Copiii vor colora și vor călători alături de Iepuraș prin pagini pline de surprize și provocări educative. Această carte este un portal către imaginație, unde fiecare pagină ascunde o poveste și fiecare culoare spune o altă lecție.

Beneficiile educaționale ale cărții Iepuraș de colorat

Dezvoltarea abilităților motorii de precizie: În timp ce mânuiesc creioanele colorate, copiii își îmbunătățesc coordonarea mână-ochi și abilitățile motorii de precizie.

Învățarea culorilor și formelor: Fiecare imagine este o ocazie de a învăța culori noi și de a recunoaște diferite forme, consolidând cunoștințele fundamentale.

Stimularea creativității: Oferind spațiu pentru alegerea culorilor și personalizare, această carte încurajează gândirea creativă și originalitatea artistică.

Învățare prin povești: Fiecare desen are la bază o mică poveste, aducând subiecte precum prietenia, bunătatea și aventurile în lumea micilor cititori.

Dezvoltarea abilităților lingvistice: Dialogurile și activitățile stimulează vorbirea, oferind o modalitate interactivă de a îmbogăți vocabularul copiilor.

O experiență de învățare plină de distracție: Această carte „Iepuraș de colorat” are nu doar pagini de colorat, ci și activități creative care întrețin atenția și curiozitatea copiilor. Prin activitățile interactive în care puteți angrena copii prin această carte, copiii vor descoperi că învățarea poate fi distractivă și că fiecare pagină aduce cu sine o provocare nouă, menită să-i inspire și să-i facă să se simtă încântați de propria lor creativitate.

Un iepuraș ghid în lumea culorilor

Fiecare pagină a acestei cărți servește drept ghid magic, iar Iepuraș este companionul perfect în această călătorie. Copiii vor descoperi povești despre aventurile Iepurașului în lumea culorilor și vor fi încurajați să-și folosească imaginația pentru a crea propriile povești. Astfel, fiecare pagină de colorat devine o experiență unică și personală.

Carte de colorat, cadou educativ perfect

Iepuraș de colorat este nu doar o resursă pentru acasă, ci și un cadou educativ perfect. Încurajează dezvoltarea abilităților esențiale într-un mod distractiv și prietenos. Fie că este vorba despre ziua de naștere a unui copil sau despre o recompensă pentru eforturile lor, această carte este un cadou care continuă să ofere beneficii pe termen lung.

Instrucțiuni pentru părinți și educatori

Pentru a maximiza beneficiile acestei cărți, este recomandat să petreceți timp de calitate cu copilul în timpul sesiunilor de colorat. Încurajați discuțiile despre poveștile prezentate, explorați împreună opțiunile de culori și creați un mediu în care copilul să simtă că fiecare desen este o reușită. Cu cât participarea este mai activă, cu atât mai profundă va fi înțelegerea și bucuria din spatele fiecărei pagini colorate.

O carte de colorat bine concepută poate să fie și un instrument educativ eficient. Ea poate să abordeze subiecte diverse, de la animale și natură la povești și personaje de basm, oferind copiilor ocazia de a-și extinde cunoștințele și de a-și îmbogăți vocabularul.

Foi de colorat, utile pentru dezvoltarea personală

Pe lângă aspectele educative, coloratul poate fi și o modalitate excelentă pentru copii de a-și exprima emoțiile și de a-și construi încrederea în sine. Ele le oferă libertatea de a alege culorile și de a crea propriile lor opere de artă, ceea ce le conferă un sentiment de realizare și satisfacție. Așadar, cărțile de colorat nu sunt doar o activitate recreativă, ci și un instrument valoros pentru dezvoltarea copiilor într-un mod holistic și echilibrat.

Importanța educativă a activităților cu fișe de colorat este incontestabilă. Ele nu doar încântă și distrează, ci și îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile, să-și exprime creativitatea și să-și construiască o bază solidă pentru învățare și dezvoltare pe termen lung. Așadar, nu ezitați să oferiți copiilor voștri o carte de colorat și să îi inspirați să exploreze și să creeze în lumea lor colorată!

Dimensiuni: A4: 21 cm x 29,7 cm

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte 12 pagini, carte 24 pagini, carte 36 pagini, carte 50 pagini

SKU: Iepuras-44 Categorii: , , Etichetă: