carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Animale sălbatice 4

8,00 lei21,00 lei

Cu Animale sălbatice descoperi minunata lume a animalelor sălbatice cu o carte de colorat pentru copii de 3-6 ani, sursă de inspirație, mister și aventură.

Animale sălbatice

Descoperă minunata lume a animalelor sălbatice cu o carte de colorat pentru copii de 3-6 ani. În lumea fascinantă a copiilor, animalele sălbatice sunt sursă de inspirație, mister și aventură. În călătoria lor de descoperire și explorare, vă prezentăm cu entuziasm cartea de colorat „Animale sălbatice” – un univers captivant și plin de culoare care îi va încânta pe cei mici și îi va transporta în sălbăticia naturii!

animale de colorat

Cu ilustrații uimitoare, artea de colorat „Animale sălbatice” este mai mult decât un simplu mijloc de divertisment; este un instrument educațional esențial pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. De la lei măreți la elefanți grațioși și până la tigri puternici, fiecare pagină este o invitație către o lume de cunoaștere și creativitate.

Animale sălbatice, rol educativ

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale acestei cărți este rolul său educativ. Prin activitatea de colorat, copiii își dezvoltă abilitățile artistice, își îmbunătățesc coordonarea mână-ochi și își stimulează imaginația. De asemenea, ei învață despre diversitatea lumii naturale, descoperind caracteristici unice ale fiecărui animal și își îmbogățesc vocabularul explorând denumirile speciilor și a habitatelor lor.

Pe lângă aspectele educaționale, această carte contribuie și la dezvoltarea personală a copiilor. Prin intermediul animalelor sălbatice, copiii învață să aprecieze frumusețea și diversitatea lumii naturale și să dezvolte empatie față de alte ființe vii. Acest lucru îi ajută să-și dezvolte sentimentul de responsabilitate față de mediu și față de protejarea biodiversității.

Cartea Animale sălbatice, iubirea pentru animale

De asemenea, iubirea pentru animale este încurajată și întărită de către această carte de colorat. Copiii devin fascinați de minunatele creaturi pe care le descoperă pe paginile ei și își dezvoltă dorința de a învăța mai mult despre ele și de a le proteja. Prin intermediul acestei cărți de colorat, copiii își cultivă o legătură specială și profundă cu natura și cu toate ființele care o populează.

Interesul pentru animale este, de asemenea, încurajat și împărtășit în rândul copiilor care folosesc această carte de colorat. Aceasta devine o modalitate minunată de a aduce copiii împreună, de a încuraja colaborarea și de a împărtăși cunoștințe și experiențe. Fiecare pagină devine un punct de pornire pentru discuții și aventuri comune, consolidând legăturile dintre copii și stimulându-le creativitatea și curiozitatea.

Coloratul pentru dezvoltare personală

Cartea de colorat „Animale sălbatice” este mult mai mult decât un simplu produs de divertisment pentru copii. Este o sursă de educație, dezvoltare personală și încurajare a iubirii și interesului pentru natură și pentru animalele sălbatice. Oferiți-i copilului dumneavoastră această carte și asistați la transformarea lor în mici exploratori pasionați și protectori ai lumii naturale!

Descoperă lumea captivantă a animalelor sălbatice prin intermediul cărții noastre de colorat special create pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani! Această carte aduce în fața micilor exploratori o varietate incredibilă de animale sălbatice, de la leii măreți la elefanții grațioși și tigrii puternici. Fiecare pagină este o oportunitate de a descoperi și de a colora aceste minunate creaturi într-un mod captivant și educativ. Prin intermediul culorilor și al imaginilor vii, copiii pot explora caracteristicile unice ale fiecărui animal și pot învăța mai multe despre habitatul și comportamentul lor. Această carte nu numai că îi va încânta pe cei mici, dar îi va și ajuta să-și dezvolte abilitățile artistice, coordonarea mână-ochi și interesul pentru lumea naturală. Oferă-i copilului tău această carte și permite-i să pornească într-o călătorie plină de descoperiri și aventuri în sălbăticia naturii!

Dimensiuni: 21,59 cm x 27, 94 cm

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte 12 pagini, carte 24 pagini, carte 36 pagini, carte 50 pagini

SKU: Animale-61 Categorii: , Etichetă: