carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Animale domestice 3

8,00 lei21,00 lei

Cu Animale Domestice, carte de colorat, copiii vor explora o varietate de prieteni pufoși și jucauși, căței jucăuși, pisici zglobii, pui de găină și iepurași.

Animale domestice

Cu Animale Domestice, carte de colorat, copiii vor explora o varietate de prieteni pufoși și jucauși, de la căței jucăuși și pisici zglobii până la pui de găină adorabili și iepurași pufoși. Descoperă și colorează lumea animalelor domestice: O călătorie educativă și plină de creativitate pentru copiii de 3-6 Ani. Fiecare zi este o aventură în lumea minunată cu animale domestice! Această carte captivantă nu este doar o modalitate distractivă de a-ți petrece timpul, ci și o sursă inestimabilă de dezvoltare a abilităților și a imaginației pentru cei mici.

Despre Animale domestice

Una dintre marile avantaje ale cărții „Animale domestice” este faptul că oferă o experiență educațională cuprinzătoare. Fiecare pagină este plină de ilustrații detaliate ale animalelor domestice, care îi ajută pe copii să-și îmbogățească vocabularul și să învețe mai multe despre aceste creaturi adorabile. Prin colorat și identificarea unor animale domestice, copiii își dezvoltă și abilitățile de recunoaștere a formelor și culorilor, consolidând în același timp conceptele de bază generale ale asociere și clasificare.

Animale domestice, carte de colorat

Pe lângă aspectul educațional, „Animale Domestice” este o sursă fantastică de dezvoltare a abilităților motorii fine ale copiilor. Trasarea contururilor animalelor și colorarea acestora solicită mișcări precise ale mâinilor și degetelor, ajutând la dezvoltarea coordonării și a dexterității acestora. Aceste exerciții sunt esențiale pentru pregătirea copiilor pentru activități precum scrierea și desenul în viitor, oferindu-le un avantaj în timpul procesului de învățare.

O carte de colorat bine concepută poate să fie totodată și un instrument educativ eficient. Ea poate să abordeze subiecte diverse, de la animale și natură la povești și personaje de basm, oferind copiilor ocazia de a-și extinde cunoștințele și de a-și îmbogăți vocabularul.

Relaxare și concentrare

Cartea de colorat „Animale domestice” este o modalitate excelentă de a promova relaxarea și concentrarea în rândul copiilor. Procesul de colorare este adesea asociat cu o stare de calm și liniște, oferindu-le copiilor ocazia de a-și elibera creativitatea și de a se destinde într-un mod plăcut și constructiv. Acest lucru poate fi extrem de benefic în gestionarea emoțiilor și a stresului, ajutându-i pe cei mici să se simtă mai liniștiți și mai încrezători în propriile lor abilități.

Cartea „Animale domestice” este mult mai mult decât o simplă carte de colorat – este o resursă valoroasă pentru dezvoltarea copiilor într-un mod distractiv și interactiv. De la îmbogățirea vocabularului și dezvoltarea abilităților motorii fine până la promovarea relaxării și concentrării, această carte oferă numeroase beneficii pentru cei mici. Așadar, îmbrățișează bucuria coloratului și aventură-te în lumea minunată a animalelor domestice cu cartea noastră captivantă!

Foi de colorat, utile pentru dezvoltarea personală

Pe lângă aspectele educative, coloratul poate fi și o modalitate excelentă pentru copii de a-și exprima emoțiile și de a-și construi încrederea în sine. Ele le oferă libertatea de a alege culorile și de a crea propriile lor opere de artă, ceea ce le conferă un sentiment de realizare și satisfacție. Așadar, cărțile de colorat nu sunt doar o activitate recreativă, ci și un instrument valoros pentru dezvoltarea copiilor într-un mod holistic și echilibrat.

Importanța educativă a activităților cu foi de colorat este incontestabilă. Ele nu doar încântă și distrează, ci și îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile, să-și exprime creativitatea și să-și construiască o bază solidă pentru învățare și dezvoltare pe termen lung. Așadar, nu ezitați să oferiți copiilor voștri o carte de colorat și să îi inspirați să exploreze și să creeze în lumea lor colorată!

Dimensiuni: Fișe de colorat A4, 29,7 x 21 cm, 58 pagini inclusiv copertile.

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte 10 pagini, carte 24 pagini, carte 36 pagini, carte 56 pagini

SKU: Animale-35 Categorii: , Etichetă: