carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Animale de colorat 2

10,00 lei25,00 lei

Cartea Animale de colorat, special concepută pentru copiii cu vârste între 3 și 7 ani, este un univers plin de pisici adorabile și scenarii pline de fantezie.

Animale de colorat

Cu Animale de colorat, carte de colorat, copiii vor explora o varietate de prieteni pufoși și jucauși, de la căței jucăuși și pisici zglobii până la pui de găină adorabili și iepurași pufoși. Descoperă și colorează lumea animalelor domestice: O călătorie educativă și plină de creativitate pentru copiii de 3-7 Ani. Fiecare zi este o aventură în lumea minunată cu animale domestice! Această carte captivantă nu este doar o modalitate distractivă de a-ți petrece timpul, ci și o sursă inestimabilă de dezvoltare a abilităților și a imaginației pentru cei mici.

Despre Animale domestice

Una dintre marile avantaje ale cărții „Animale de colorat” este faptul că oferă o experiență educațională cuprinzătoare. Fiecare pagină este plină de ilustrații detaliate ale animalelor domestice, care îi ajută pe copii să-și îmbogățească vocabularul și să învețe mai multe despre aceste creaturi adorabile. Prin colorat și identificarea unor animale domestice, copiii își dezvoltă și abilitățile de recunoaștere a formelor și culorilor, consolidând în același timp conceptele de bază generale ale asociere și clasificare.

Animale de colorat, carte de colorat

Pe lângă aspectul educațional, „Animale de colorat” este o sursă fantastică de dezvoltare a abilităților motorii fine ale copiilor. Trasarea contururilor animalelor și colorarea acestora solicită mișcări precise ale mâinilor și degetelor, ajutând la dezvoltarea coordonării și a dexterității acestora. Aceste exerciții sunt esențiale pentru pregătirea copiilor pentru activități precum scrierea și desenul în viitor, oferindu-le un avantaj în timpul procesului de învățare.

carte de colorat bine concepută poate să fie totodată și un instrument educativ eficient. Ea poate să abordeze subiecte diverse, de la animale și natură la povești și personaje de basm, oferind copiilor ocazia de a-și extinde cunoștințele și de a-și îmbogăți vocabularul.

Relaxare și concentrare

Cartea de coloratAnimale de colorat” este o modalitate excelentă de a promova relaxarea și concentrarea în rândul copiilor. Procesul de colorare este adesea asociat cu o stare de calm și liniște, oferindu-le copiilor ocazia de a-și elibera creativitatea și de a se destinde într-un mod plăcut și constructiv. Acest lucru poate fi extrem de benefic în gestionarea emoțiilor și a stresului, ajutându-i pe cei mici să se simtă mai liniștiți și mai încrezători în propriile lor abilități.

Cartea „Animale de colorat” este mult mai mult decât o simplă carte de colorat – este o resursă valoroasă pentru dezvoltarea copiilor într-un mod distractiv și interactiv. De la îmbogățirea vocabularului și dezvoltarea abilităților motorii fine până la promovarea relaxării și concentrării, cartea „Animale de colorat” oferă numeroase beneficii pentru cei mici. Așadar, îmbrățișează bucuria coloratului și aventură-te în lumea minunată a animalelor domestice cu cartea noastră captivantă!

Fișe de colorat Animale de colorat

Pe lângă aspectele educative, coloratul poate fi și o modalitate excelentă pentru copii de a-și exprima emoțiile și de a-și construi încrederea în sine. Ele le oferă libertatea de a alege culorile și de a crea propriile lor opere de artă, ceea ce le conferă un sentiment de realizare și satisfacție. Așadar, cărțile de colorat nu sunt doar o activitate recreativă, ci și un instrument valoros pentru dezvoltarea copiilor într-un mod holistic și echilibrat.

Importanța educativă a activităților cu foi de colorat este incontestabilă. Ele nu doar încântă și distrează, ci și îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile, să-și exprime creativitatea și să-și construiască o bază solidă pentru învățare și dezvoltare pe termen lung. Așadar, nu ezitați să oferiți copiilor voștri „Animale de colorat”, o carte de colorat și să îi inspirați să exploreze și să creeze în lumea lor colorată!

Dimensiuni: Fișe de colorat A4, 18,49 x 23,89 cm, 55 pagini inclusiv copertile

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte

SKU: Animale-78 Categorii: , Etichetă: