carti pentru copii

Aducem, la comandă, și alte modele de carți de colorat etc. Scrieți-ne, va rugăm ce ați vrea să colorați: Contact

         
fise-de-colorat

Alfabetul caiet de exercitii

15,00 lei30,00 lei

Alfabetul Caiet de Exerciții este un partener educativ indispensabil pentru copiii de 5-8 ani pentru a-și dezvolta abilitățile de scriere în mod plăcut.

Alfabetul caiet de exercitii

Alfabetul Caiet de Exerciții” este un partener educativ indispensabil pentru copiii de 5-8 ani și pentru părinții care își doresc să îi ajute să își dezvolte abilitățile de scriere și citire într-un mod plăcut și eficient. Cu exerciții interactive, pagini pline de culoare și activități captivante, această carte va transforma procesul de învățare a literelor într-o aventură plină de satisfacții și realizări pentru copii.

În era digitală în care suntem înconjurați de ecrane și tehnologie, dezvoltarea abilităților de bază precum scrierea și citirea rămâne esențială pentru copiii noștri. Cu „Alfabetul Caiet de Exerciții„, oferim o resursă educațională captivantă și interactivă, concepută special pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani, care îi ajută să exploreze universul fascinant al literelor și cuvintelor într-un mod distractiv și stimulativ.

fise de lucru clasa pregatitoare

Forme, litere și cifre

Explorarea literelor într-un mod interactiv

Alfabetul caiet de exerciții” este mai mult decât o simplă carte de colorat sau un caiet de scriere. Este o aventură educațională în care copiii sunt încurajați să descopere și să învețe literele alfabetului într-un mod interactiv și captivant. Fiecare pagină a cărții este concepută pentru a stimula creativitatea și pentru a consolida abilitățile de scriere, trăgând și scriind literele, recunoscându-le și asimilându-le într-un mod plăcut și eficient.

Avantajele educaționale ale „Alfabetului caiet de exerciții”

Dezvoltarea abilităților de scriere: Cu pagini speciale pentru trasearea și scrierea fiecărei litere, copiii își pot îmbunătăți abilitățile motorii fine și coordonarea mână-ochi, esențiale pentru o scriere corectă și fluentă în viitor.

Învățarea literelor: Fiecare literă este prezentată în mod clar și distinct, cu exemple și cuvinte încurajatoare care să le faciliteze memorizarea și recunoașterea.

Stimularea creativității: În plus față de exercițiile tradiționale de scriere, „Alfabetul Caiet de Exerciții” include și pagini speciale pentru colorat, care încurajează imaginația și creativitatea copiilor în timp ce se distrează.

Învățarea prin joc: Activitățile și exercițiile interactive transformă procesul de învățare într-un joc plăcut și distractiv. Copiii vor fi încurajați să exploreze și să învețe literele într-un mediu non-stresant și plin de bucurie.

Pregătirea pentru școală: „Alfabetul caiet de exerciții” este o resursă excelentă pentru pregătirea copiilor pentru școală. Dezvoltând abilitățile de bază ale limbajului scris și al cititului înainte de a intra la școală, copiii vor avea un avantaj semnificativ în fața provocărilor școlare.

Carte de colorat

O carte de colorat bine concepută poate să fie și un instrument educativ eficient. Ea poate să abordeze subiecte diverse, de la animale și natură la povești și personaje de basm, oferind copiilor ocazia de a-și extinde cunoștințele și de a-și îmbogăți vocabularul. În plus, aceste cărți pot să fie utilizate și în procesul de învățare a literelor și formelor, transformând experiența de colorat într-o experiență multifuncțională și stimulativă.

Foi de colorat, utile pentru dezvoltarea personală

Pe lângă aspectele educative, coloratul poate fi și o modalitate excelentă pentru copii de a-și exprima emoțiile și de a-și construi încrederea în sine. Ele le oferă libertatea de a alege culorile și de a crea propriile lor opere de artă, ceea ce le conferă un sentiment de realizare și satisfacție. Așadar, cărțile de colorat nu sunt doar o activitate recreativă, ci și un instrument valoros pentru dezvoltarea copiilor într-un mod holistic și echilibrat.

Importanța educativă a activităților cu fise de colorat este incontestabilă. Ele nu doar încântă și distrează, ci și îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile, să-și exprime creativitatea și să-și construiască o bază solidă pentru învățare și dezvoltare pe termen lung. Așadar, nu ezitați să oferiți copiilor voștri o carte de colorat și să îi inspirați să exploreze și să creeze în lumea lor colorată!

Dimensiuni „Alfabetului: Caiet de Exerciții” : 108 pagini incluzând coperțile

Dimensiuni 29,7 × 21 cm
Varianta

fisier pdf, carte

SKU: Alfabet-26 Categorii: , Etichete: , ,